Kameravalvonta

Tarjoamme alan laadukkaimmat tuotteet, vankan osaamisen ja vuosikymmenien kokemuksen, olipa kohteena sitten kiinteistö, myymälä tai kokonainen teollisuuden prosessi kaksisuuntaisine valvonta- ja ohjausjärjestelmineen.

Kokemuksen omaavana ammattilaisena löydämme kustannustehokkaan ratkaisun kaiken kokoisiin asiakastarpeisiin.

Valikoimastamme löydät: HD-SDI kamerat, HD-CVI kamerat, IP- kamerat, lämpökamerat, ajoneuvokamerat, langaton kuvansiirto sekä näiden tallennus ratkaisut.

Tallentava kameravalvonta on kellonajasta ja olosuhteista riippumaton tapa ehkäistä henkilöihin ja omaisuuteen kohdistuvia turvallisuusriskejä. Kameravalvonta sekä ehkäisee ennakolta vahinkoja että auttaa tapahtumien jälkiselvittelyssä. Lisäksi sen avulla voidaan valvoa esimerkiksi teollisuuden prosesseja.

Hälytintekniikan valikoimista löytyy laaja valikoima analogisia ja IP/HD-SDI-pohjaisia kamerajärjestelmiä sekä hybridijärjestelmiä, joiden tallennin tukee sekä analogisia että IP-kameroita. Järjestelmään liitettävien kameroiden määrän sekä käyttötarkoituksen (ulos/sisälle, päivä/yökäyttöön) voi asiakas valita itse.

Hälytintekniikka tarjoaa kameravalvontaa myös palveluna, jolloin asiakas saa tallentavan kameravalvonnan omiin tarpeisiinsa räätälöitynä, kuukausihintaisena palveluna. Ratkaisussa yrityksen ei tarvitse investoida kameroihin, tallentimiin tai niiden ylläpitoon. Ilman riippuvuutta kiinteistökohtaisesta tallentimesta, voidaan kameroita sijoittaa helposti kaukana toisistaan oleviin kiinteistöihin.

Etuina ovat säästöt investointi- ja ylläpitokuluissa sekä kuvan ja tallenteiden katselumahdollisuus tavallisella työasemalla tai mobiililaitteella. Tarvittava Internet-yhteys voi olla asiakkaan tai Hälytintekniikan toimittama.

Dahua kameravalvontatuotteet

Kameravalvontatuotteet